Samenwerking PijlerZorg & Wonen met Doovre Ind.

Arbeidsmatige dagbesteding in Oss

Wij bieden een zinvolle dagbesteding waarin deelnemers op hun eigen tempo kunnen werken. De werkzaamheden zijn afwisselend en bestaan uit opdrachten die ook echt tot een resultaat leiden.

Licht productiewerk zoals:

  • Stickeren
  • Schroeven
  • Inpakken
  • Afwegen
  • Enz.

 Door de kleinschalige opzet is er voldoende aandacht en begeleiding voor de deelnemers. Wij gaan altijd uit van de mogelijkheden en interesses die mensen hebben . Er zijn verschillende werkplekken aanwezig , voor mensen die liever alleen werken hebben we prikkelarme ruimtes. Er kan ook in kleine groepjes worden samengewerkt.

Een aantal deelnemers kiest via een persoonsgebonden budget (PGB) voor een arbeidsmatige dagbesteding bij de Kringloop. Daarnaast kan je instromen via de WMO, sociaal team. De locatie bevind zich aan de Molenstraat 40A in Oss (nabij het centraal station).