begeleid wonen

Alles op loopafstand en bij de hand, in het gezellige centrum van Oss. Wij bieden begeleid wonen aan waarbij persoonlijke aandacht en stabiliteit geboden kan worden.

Onze locatie bestaat uit 5 verschillende aan elkaar geschakelde appartementen. In ieder appartement is er plek voor 2 á 3 bewoners. In onze ruime woningen is er genoeg ruimte voor warmte en gezelligheid. Samen met jou willen wij een fijn ‘thuis’ creëren. Een plek waar je na een lange werkdag thuis mag komen, waar de kachel brand en de koffie altijd klaar staat. Waar jij je veilig en begrepen voelt.

Bij iedere (nieuwe) bewoner kijken we naar de wensen en mogelijkheden, en stellen wij ons flexibel in. Het is voor ons belangrijk dat jij jezelf kunt zijn. Wij bieden individuele begeleiding, en willen er voor zorgen dat jij zo zelfstandig mogelijk door het leven gaat.

Op onze locatie is er ruimte voor gezamenlijke activiteiten. Hierbij staat gezelligheid centraal, zo bieden we vaste koffie/thee momenten aan, en organiseren we thema avonden en uitstapjes. Bewoners mogen hier vrijblijvend gebruik van maken, niets moet alles mag.

Wij bieden 24 uur per dag begeleiding, dit door middel van dagdiensten, en slaapdiensten.

Onze locatie is voornamelijk bestemd voor permanente bewoning. Soms wil je streven naar geheel zelfstandig wonen, ook hiervoor hebben wij woonplekken.