Samenwerking PijlerZorg & Wonen met Kringloop Oss

Werken bij de Krijngloopwinkel Oss

Eerder dit jaar zijn Pijlerzorg&wonen en Kringloopbedrijven Maasland met elkaar in contact gekomen. Hieruit is een leuke samenwerking uit voortgekomen. Wij kunnen hierdoor dagbesteding bieden binnen de muren van deze bijzondere winkel. Er is een breed aanbod van werkzaamheden en activiteiten die wij hier aanbieden aan onze cliënten. De activiteiten en werkzaamheden gaan in ieders eigen werktempo en draagkracht er is geen sprake van prestatiedruk waardoor de dagbesteding laagdrempelig blijft. De kringloopwinkel is een mooie vorm van dagbesteding die blijvend zorgt voor veel uitdaging.

Er komt een koffiecorner in de kringloopwinkel Oss!

Er zijn verschillende werkzaamheden die worden verricht op onze dagbesteding bij de kringloopwinkel.

Werkzaamheden bij de kringloopwinkel:

  • Artikelen inpakken
  • Artikelen uitzoeken
  • Artikelen schoonmaken
  • Artikelen repareren
  • Artikelen opknappen

Werkzaamheden in de koffiecorner:

  • Bediening
  • Lekkernijen verkopen (bijv. worstenbroodje, tosti)
  • Eten voorbereiden
  • Schoonmaak

De mensen die op de dagbesteding werken worden ondersteund doorprofessionele begeleiders van Pijlerzorg&wonen die vooral aandacht hebbenvoor zorg op maat. De dagbesteding wordt geboden in een setting met veel structuur, regelmaat en motivatie voor samenwerking.